I klinikken i Erritsø møder du 20 års erfaring fra klinisk praksis med diagnosticering, behandling og forebyggelse af smerter og funktionsnedsættelser i bevægeapparatet. Her behandles patienter i alle aldersgrupper. Du får klar og ærlig besked om f.eks. behandlings-muligheder, prognose og træning/genoptræning.

Klinikken overholder selvfølgelig Sundhedsstyrelsens retningslinjer vedr. Corona. Benyt venligst håndsprit ved ankomst, hold afstand, host og nys i ærmet og meld afbud til din tid, hvis du har mistanke om, at du er smittet eller har symptomer på smitte med virus.

Du kan bestille tid på 20985298 (læg en besked, hvis vi er optaget, eller SMS). Kiropraktoren besvarer selv dit opkald, så der er kortest mulig vej til afdækning af problemet og behandling. SMS besvares hurtigst muligt.

Bemærk: Afbestilling af tid bedes gjort pr. SMS eller opkald på tlf. 20985298. Hjemmesiden er pr. 15.10.2020 under større omredigering, så kontakt os på mail eller telefon, hvis du har brug for informationer, du ikke kan finde her på siden.

cropped-front3.jpeg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s